Lamstralenuitje 2010 (1)

Lamstralenuitje

 

Zondag 17 oktokober 2010 was het dan toch eindelijk weer zover! Het Lamstralenuitje 2010 stond op het programma. Dit keer was het de beurt aan Freek en Matthijs die iets moois voor ons in petto hadden. Na verzamelt te hebben bij café Tramzicht 't Zwaantje in Teteringen zijn we met een aantal auto's richting het oosten van Brabant gereden alwaar we in het pittoreske Nuenen een bakske koffie met gebak hebben genuttigd bij restaurant Comigo.

Van daaruit zijn we begonnen aan een grote Solextocht dwars door de landerijen van Nuenen en omstreken (letterlijk en figuurlijk). De uitgestippelde route werd uiteraard niet echt gevolgd, en halverwege de tocht, ergens in Aarle-Rixtel, belanden we in een oude kroeg genaamd "De Stal" om even te pauzeren. Uit nader onderzoek blijkt dat deze kroeg al 40 jaar bestaat en aan het interieur te zien is daar in al die tijd ook niks aan veranderd.

Na een Solextocht van ongeveer 2,5 uur lachen, gierende banden en brullende motoren zijn we weer terug gekomen bij restaurant Comigo alwaar we aan de Brazlilaanse BBQ zijn begonnen. Met andere woorden: zoveel mogelijk eten en drinken in zo kort mogelijke tijd. De gastheer was niet zo blij met onze vakkundig aangelegde slippatronen op het terrein van de Solexverhuur, maar dat mocht de pret niet drukken!

Om de dag goed af te sluiten hebben we na terugkomst in Teteringen nog een afzakkertje gedaan in café Tramzicht 't Zwaantje, waarna iedereen één voor één is afgetaaid.

 

To zover de anekdotes van deze geslaagde dag. Klik hier voor de bijbehorende foto's.

 

Het filmpje dient nog gemonteerd te worden en volgt dus nog binnenkort!


Scheel eraf drinken Dramon

Scheel era drinken Raimond

 

Vrijdag 10 september 2010 zijn (een aantal) Lamstralen samen met papa Raimond het scheel eraf gaan drinken bij café Tramzicht 't Zwaantje in Teteringen.

 

Het was een gezellige avond, alleen jammer dat niet alle Lamstralen erbij konden zijn. De "haal met schapjes" smaakten in ieder geval prima!!

 

Klik hier voor de foto's van deze avond.


Lamstralen geboortebord (3)

Het Lamstralen geboortebord is na de geboorte van Niek uiteraard weer verhuisd naar Breda, alwaar deze in de tuin bij de familie Smulders is geplant. Papa Raimond is natuurlijk zo trots als een pauw!!

 

Lamstralen geboortebord

 

Tevens hebben wij de eerste foto's van Niek binnen. Klik hier voor de foto's van de nieuwe lamstralen bink Niek.


Geboorte Niek Smulders

Klik op de onderstaande foto voor meer informatie:

 

Geboortekaartje Niek


Lamstralen geboortebord (2)

Het Lamstralen geboortebord heeft maar heel even bij de familie de Rooij mogen staan en is na degeboorte van Amy gelijk verhuisd naar de famile van de Berg. Aangezien Opa nog met zijn voet in het gips zat, was het aan Rops en Ronnie om het bord bij Titske in de tuin te planten. Ook Willie kwam nog ff kijken.

 

Lamstralen geboortebord

 

Tevens hebben wij de eerste foto's in ons bezit weten te krijgen. Klik hier voor de foto's van de nieuwe lamstralen diva Amy.

<< Vorige pagina >> << Volgende pagina >>